Interne en externe regie.
Vanuit beleid effectief je communicatie versterken.
 
 
Ons aanbod!

Bureau sociale competentie biedt zeer effectieve communicatietrainingen aan. Deelnemers leren communiceren op basis van doelgerichte keuzes en gaan in conflict- of agressiesituaties professioneler om met de eigen emoties en de emoties van anderen.

Onze ambitie
Onze trainingen zijn enerzijds gericht op het ondersteunen van het beleid van de opdrachtgever en het verhogen van veiligheid(sgevoelens) en anderzijds op het versterken van inzichten en vaardigheden van deelnemers.Kenmerken van onze trainingen
Ons uitgangspunt is dat veranderingen altijd gerealiseerd worden door persoonlijke verandering bij mensen. Daarom zorgen wij in onze trainingen voor de randvoorwaarden zoals een veilige, open sfeer en differentiatie in werkvormen. Wij zijn in staat verandering te realiseren door aansluiting te vinden bij de persoonlijke overtuigingen van deelnemers. En goed in te spelen op verschillende leerstijlen van mensen. De eigen werkpraktijk, eigen ervaringen en individuele leerbehoeftes van deelnemers staan uiteraard altijd centraal. Deelnemers kunnen volop experimenteren met allerlei lastige, maar herkenbare situaties met behulp van professionele acteurs.